För stand-alone licens: Ja. Autodesk produkter 2010 och framåt använder License Transfer Utility (LTU) som tillåter dig att flytta en stand-alone license från en dator till en annan, tillfälligt eller permanent. Se denna guide för hur du använder LTU.

För subscription: Detta är inte nödvändigt då du kan installeras licensen på hur många datorer som helst, men en licens kan bara användas på en dator på samma gång.