För Perpetual- och Standalone license utan Maintenance: Nej, du har inte möjlighet att installera på mer än en dator samtidigt. Använd "License Transfer Utility (LTU)" för att föra över licensen till en ny dator

För Desktop- och Cloud Service subscription: Licenser kan installeras på hur många datorer som helst genom Autodesk Account, men en licens kan bara användas på en dator på samma gång.

För Standalone- och Network license med Maintenance: Du har möjlighet att begära en "home use license" genom Autodesk Account som gör det möjligt för dig att installera på en extra dator. Se bild nedan för exempel.