När du försöker öppna en oaktiverad Autodesk produkt kommer du bli tillfrågad att mata in serie- och produktnummer som du hittar på ditt Autodesk Account. Efter detta är gjort ska produkten vara aktiverad.

För mer info och felsökning, besök denna länk: https://knowledge.autodesk.com/customer-service/installation-activation-licensing/activate-register/online-activation-registration

Gäller det nätverkslicenser, besök denna länk: https://knowledge.autodesk.com/customer-service/network-license-administration/install-and-configure-network-license/requesting-license-file