Det är ytterst viktigt att packa din maskin säkert inför transport. Använd helst originalemballage som produkten skickades i till dig. Om du använder annat emballage bör du skicka bilder på ditt packningsalternativ till vår helpdesk innan paketet skickas.

 

Gäller det en 3D-skrivare är det extra viktigt att fixera axlarna med flera kraftiga buntband eller t.ex. flera varv med snöre som håller dem på plats under transport. Alltför ofta har kunder har skickat in sina maskiner för underhåll eller garantiåtgärd på felaktigt sätt och när varan kommer till oss är den helt trasig. Ibland så illa att den inte går att rädda! 


Det är ditt ansvar som kund att packa produkten på korrekt sätt och vi ersätter inte transportskadade varor som skadats på grund av undermåligt emballage eller bristfällig fixering av rörliga delar.


Spolhållare, filamentslang, eventuella huvar och strömbrytare behöver ni inte skicka med, såvida felet inte har något med dessa delar att göra. Vi ansvarar ej för dessa ifall de försvinner vid inskick till vår service.