Om endstoppet i Y-led har slutat fungera eller blivit trasig så kan den behövas byta ut.

Första steget att få loss den här är att skruva bort bakplåten på din skrivare så att du kan klippa bort buntbandet som sitter på för z-endstoppet. kabeln.

yRrzXp-LviKTvYkS_BZECRTepc2bMSRyjQ.jpeg mBgMQFFdJS11uJTunw471Dc13Hlrwd-cfQ.jpeg

När detta är gjort så kan man påbörja att plocka bort Endstoppet.

Börja med att skruva bort dessa skruvar

När du gjort detta så kan man plocka ut endstoppet för att plocka bort kabeln och de två sista skruvarna som håller enstoppet på plats.

När detta är gjort så kan man sätta dit det nya endstoppet och följa punkterna baklänges för att sätta ihop skrivaren igen