Om du upplever att modeller förskjuter sig i sidled kan detta bero på en gammal version av firmware i 3D-skrivaren. För att lösa detta utför följande process:

• Starta FlashPrint på din dator och se till att du har koppling till Internet.
  • Välj "Check for updates" från Help-menyn och uppdatera din FlashPrint om det finns en nyare version
  • Koppla 3D-skrivaren till din dator med en USB-kabel och anslut till den genom att välja "Connect machine" från "Print"-menyn.
  • Välj sedan "Update Firmware" från "Tools"-menyn och följ anvisningarna.